De romige aspergesoep met Hollandse garnalen is een echt lente recept. De soep is zeer romig van smaak en rijkelijk gevuld. De soep kan binnen 30 minuten op tafel staan. Het recept en image komen van het Hollands Aspergecentrum
Heb jij ooit gehoord van een asperge-doperwtjessoep met dragon? Waarschijnlijk niet. Wij hebben dit recept van het Nederlands aspergecentrum en moeten concluderen dat het een heerlijk recept is. Het is een heerlijke combinatie die je niet verwacht. De dragon geeft er een aparte smaak aan maar is niet overweldigend. Probeer de soep en geniet ervan! […]
Een asperge-preisoep is een heerlijke soep om te eten aan het begin van het aspergeseizoen. Het liefst net op de rand van de winter met de lente. De soep is rijkelijk gevuld maar zeer eenvoudig te maken. Binnen 30 minuten kan je een heerlijke kom asperge-preisoep hebben.
Deze asperge roomsoep is eenvoudig te maken en smaakt heerlijk als voorgerecht of als lunchgerecht in het voorjaar. Doordat de aspergesoep zo eenvoudig te maken is kan hij goed geserveerd worden aan grotere groepen. Het is daarom heerlijk om met je familie buiten op een terras in de lentezon deze aspergesoep te eten met een […]
In Japan kent men zijn eigen variant op de aspergesoep. In de Japanse aspergesoep gebruikt men naast witte asperges, ook verse krab, banaan en gember. Dit geeft de soep een zeer aparte maar heerlijke smaak. Een combinatie van zoet met zout. Het recept is voor 4 personen.