De aspergesoep met kabeljauw en tomaat is een interessant soep. De een vindt hem apart, de ander vind de soep overheerlijk. Het is in ieder geval geen standaard soep.
Het recept en image voor deze soep komt van het Nederlands Asperge centrum
De aspergesoep met kabeljauw en tomaat is een interessant soep. De een vindt hem apart, de ander vind de soep overheerlijk. Het is in ieder geval geen standaard soep.
Het recept en image voor deze soep komt van het Nederlands Asperge centrum
Laat het water met de boter binden op een zacht vuurtje.
Schil de tomaten en snijd ze in stukjes. Haal de pitjes eruit.
Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept en snijd ze in fijne schijfjes.
Snijd de basilicum fijn.
Snijd de kabeljauw in blokjes van 1,5 cm op 1,5 cm. Het hart van de kabeljauw valt niet uiteen. Zo kunt u een originele soep maken.
Voeg de stukjes asperge en tomaat bij de gebonden boter.
Doe de blokjes kabeljauw erbij.
Laat 10 min. doorkoken.
Kruid naar wens.
Schik de bereiding op de borden en voeg op het laatst de blaadjes basilicum toe.
Tara
13 maart 2017 @ 17:32
Een redelijke soep. Kabeljauw met asperges zijn niet een ideale combinatie.
Toper
24 maart 2017 @ 21:33
Soep is aardig. Niet slecht maar ook niet goed