De romige aspergesoep met Hollandse garnalen is een echt lente recept. De soep is zeer romig van smaak en rijkelijk gevuld. De soep kan binnen 30 minuten op tafel staan. Het recept en image komen van het Hollands Aspergecentrum
De aspergesoep met kabeljauw en tomaat is een interessant soep. De een vindt hem apart, de ander vind de soep overheerlijk. Het is in ieder geval geen standaard soep. Het recept en image voor deze soep komt van het Nederlands Asperge centrum
De Limburgse aspergesoep met ham en ei is een luxe en rijkelijk gevulde aspergesoep. Deze aspergesoep is de ideale soep om te eten tijdens het aspergeseizoen. De soep kan ideaal gegeten worden als lunchgerecht doordat er aardig wat beenham in de soep zit.
Deze asperge roomsoep is eenvoudig te maken en smaakt heerlijk als voorgerecht of als lunchgerecht in het voorjaar. Doordat de aspergesoep zo eenvoudig te maken is kan hij goed geserveerd worden aan grotere groepen. Het is daarom heerlijk om met je familie buiten op een terras in de lentezon deze aspergesoep te eten met een […]
Deze asperge-creme soep is heerlijk van smaak en kan goed gegeten worden als voorgerecht in het voorjaar. De periode april – mei is daarvoor uitstekend. Gevolgd door een heerlijk stukje lamsvlees maakt dit gerecht uniek en heerlijk van smaak. Deze aspergesoep is eenvoudig te maken met witte of groene asperges en kan binnen 20 minuten […]