De asperge-creme soep met mozzarella en zwarte peper is een goed en stevig gebonden soep die uitstekend smaakt als lunchgerecht. Hij kan ook gegeten worden als voorgerecht maar daarvoor is deze soep te goed gevuld voor door de toevoeging van mozzarella. Waar deze soep precies vandaag komt is niet helemaal bekend. Het vermoeden bestaat dat deze soep uit Italië komt door de toevoeging van mozzarella. Andere zeggen dat het een Nederlandse soep is met een Italiaans tintje. Desalniettemin is dit een heerlijke soep waar iedereen heerlijk van zal smullen. De soep is zeer eenvoudig te maken. Volg voor de bereiding onderstaande stappen op. Geniet ervan!
In plaats van zwarte peper kan je ook wat fijngemalen peterselie of kervel toevoegen. Dit geeft een minder scherpe smaak aan de soep maar is wel heerlijk van smaak.
Jansje Haas
26 januari 2016 @ 16:35
Een romige soep. Gebruik niet teveel peper.
Hans
26 januari 2016 @ 16:36
De peper is weldadig. Krijg er snel last van.
Klara
8 februari 2016 @ 17:13
Teveel peper in het recept. Misschien vervangen met sesamzaad?
PatrickS
19 augustus 2016 @ 17:35
Ook hier teveel peper